Авторські тури і подорожі

Закарпатський вікенд: тур на 8 березня

Бронювати тур

Закарпатський вікенд: тур на 8 березня

Тип

Автобусний тур зі Львова

Дати

05-07 березня 2022

Група

10-15 осіб

Ціна

3720 грн

Закарпатський вікенд: тур на 8 березня

Програма туру на Закарпатський вікенд на 8 березня

Основна програма

День 1 / 12 лютого

  • Виїзд зі Львова о 8:30 комфортним автобусом чи міні-бусом (можна приєднатись у Стрию чи в Мукачево)
  • Зупинка №1 – с. Чинадієво – замок Сент-Міклош.

Замок Сент-Міклош – один із найбільш романтичних замків Закарпаття, який береже не одну історію кохання. Довідаємось про романтичні та містичні сторінки історії цієї фортеці під час нашої екскурсії.

Переїзд до Мукачева, дегустація вин у клубній винарні та обід.

Запрошуємо у таємничу винарню зі старовинними підвалами та цікавою історією і вишуканими винами Закарпатського кРаю. Дегустація включає 6 видів вин, граппу та сирно-м’ясну нарізку (вартість 200 грн/особа)

Переїзд до Хуста, поселення в готелі “Huston” та вечеря.

День 2 / 13 лютого

Сніданок в готелі – екскурсія містом та пішохідна прогулянка до руїн Хустського замку.

Хуст – перлина Карпат та одне з найкращих міст для оздоровлення та відпочинку. Хуст – це столиця Карпатської України з цікавою та непростою історією. Хуст – це мальовничий куточок, розташований у долині Карпат, омитий ріками Тиса, Ріка та Хустець. Містечко має цікаве багатонаціональне минуле – тут споконвіку проживали українці, угорці, євреї, чехи. Прогуляємось центральною частиною міста та відвідаємо Хустську фортецю. Хустська фортеця – в минулому міцна твердиня з високими вежами, підвісним мостом та підземними ходами, збудована для захисту Соляного шляху Закарпаття з Солотвина.

Переїзд до с. Нижнє Селище, дегустація сиру у Селиській сироварні та обід у ресторані “Гелеті”. (ресторан slow food: тут ви отримаєте новий гастрономічний досвід та зможете відчути Карпати на смак..тільки локальне, тільки найсвіжіше, тільки якісне)

  • Після дегустації сиру та ситного обіду, повертаємось до Хуста, в готель.
  • За бажанням, пропонуємо відвідати новий термальний комплекс “Rikka Khust”, що розташований поруч із нашим готелем, погрітись у чанах з термальною водою, відчути справжній релакс після насиченого екскурсійного дня).

До Ваших послуг: SPA-комплекс, реабілітаційний центр, басейни з мінеральною водою, термальні чани).

Вечеря в готелі.

День 3 / 14 лютого

  • Сніданок та виїзд з готелю.
  • Переїзд до Мукачева, екскурсія замком Паланок, дегустація палинок “Birok” та обід в підвалах замку.

Берегмункачвар або замок Паланок – побудований на вершині вулканічної гори, висотою 68 м над рівнем міста. Протягом багатьох століть замок носив назву Мункач Вар – Мукачівський замок. Вершина гори складається з чотирьох терас, на кожній з яких побудований окремий автономний замок. Мункач Вар був одним з 5-ти найбільш укріплених замків Європи! А зараз це найкраще збережений замок на території Закарпатського кРаю!

Палинка для закарпатців – особливий напій. Це стратегічний продукт майже усіх гостин, а традиція варити палинку в багатьох селах передається з покоління в покоління. Це міцний фруктовий дистилят, що вариться без цукру та дріджів. Ми з Вами продегустуємо найпопулярніші смаки палинки і посмакуємо стравами Закарпатської кухні.

  • Поверення до Львова орієнтовно о 21:00-21:30.

У вартість включено:

 

  • проїзд комфортним автобусом
  • супровід фахового гіда
  • вказані в програмі екскурсії
  • проживання в готелі Huston (2 ночі) 
  • сніданки в готелі 
  • дегустація сирів на Селиській сироварні
  • вхідні квитки 

Додатково оплачується:

  • дегустація вин на винарні Terroir (200 грн/особа) 
  • обіди та вечері 
  • відпочинок у термальному комплексі Rikka Khust (250 грн/2 год/дорослий, дитина: ростом до 140 см – 100 грн/2 год) 
  • дегустація палинок (180 грн/особа)
Консультація

Ukraine Travel Lab - тури для гурманів життя

Вивчаємо нові країни та місця в режимі “slow travel”, насолоджуючись кожним моментом подорожі

Бронювати тур

Ми з вами зв’яжемось

Дякуємо! Ми отримали Ваше повідомлення та невдовзі з Вами зв'яжемось.
Упс! Щось пішло не так. Будь ласка спробуйте ще раз пізніше.