Віза в Марокко

З кожним роком Королівство Марокко стає все більш популярною туристичною дестинацією. Та, щоб відвідати цю країну громадянам України потрібно отримати візу. Ми допоможемо Вам втілити мрію про відвідання Марокко, взявши усі формальності, що пов’язані із документами на себе.

Віза в Марокко:

  • Термін оформлення – 7-21 день.
  • Подача – без особистої присутності
  • Документи необхідні для відкриття марокканської візи:
  1. 2 фото розміром 3.5*4.5 см, які зроблені нещодавно;
  2. копія сторінок з відмітками українського паспорта;
  3. копія ідентифікаційного коду;
  4. дійсний закордонний паспорт (не менше 3 місяців до закінчення терміну дії паспорта) та копія 1-ої сторінки;
  5. NEW довідка про відсутність судимості (можна замовити он-лайн або у ЦНАП, видається протягом 30-ти календарних днів). Детальніше про оформлення довідки:  http://mvs.gov.ua/ua/pages/Dovidka_pro_nesudimist___katalog_poslug.htm
  6. довідка з місця роботи із зазначенням розміру зарплати за останні 6 місяців з розбивкою по місяцях (англійською мовою);
  7. довідка з банку про наявність коштів з розрахунку 100 дол США на 1 день перебування в Марокко (англійською мовою);
  8. копія свідоцтва про шлюб/розлучення;
  9. поліс медичного страхування (можна оформити у нас);
  10. бронювання авіаквитків;
  11. бронювання готелю.

Вартість послуги – 75 дол США з особи